Getting Organised Ondernemerscoaching

Business organizer

Hoe gaaf zou het zijn als je je kennis en expertise kunt delen met je klanten? Bijvoorbeeld door middel van een workshop, training of lezing. Goed idee, toch? Maar hoe ga je dat aanpakken? Waar moet je beginnen? En heb je daar eigenlijk wel tijd voor? Laat het organiseren van een zakelijk evenement over aan een business organizer. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

“Samen kijken we naar wat het beste voor jouw onderneming werkt.”

Een zakelijk event laten organiseren door een business organizer

Je wilt je kennis delen en je expertise aan je (potentiële) klanten laten zien. Een zakelijk evenement organiseren klinkt leuk, maar het behoort niet tot je dagelijkse werkzaamheden. Bovendien komt er veel kijken bij het organiseren van een workshop, lezing of training. Hoe moeten de uitnodigingen eruit komen te zien, welke cateraar ga je inhuren en op welke locatie gaat het event plaatsvinden? De oplossing? Een Business Organizer!

Een doener met organisatietalent

Van bijzondere aankleding tot verrassende catering; als business organizer help ik je bij het organiseren van een congres, symposium, workshop of andere zakelijke bijeenkomst. Met mijn organisatorische skills en oog voor detail regel ik de perfecte locatie, zorg ik voor de communicatie naar je klanten, stuur ik die uitnodigingen vandaag nog de deur uit, stel ik een draaiboek op en houd ik de deelnemersregistratie bij. Een hele klus dus, maar je kunt er op rekenen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Business organizer nodig?

Of het nu gaat om het projectmatig organiseren van een event, tijdelijke hulp of extra ondersteuning in drukke tijden; Getting Organised springt bij voor al jouw organisatieklussen.

Ben je op zoek naar structurele business support of projectondersteuning? Ook daar kan Getting Organised je bij helpen!