Getting Organised projectondersteuning 2

Ondernemerscoaching

Wéér een dag voorbij. De klusjes in en rondom het huis stapelen zich op, de boodschappen zijn nog niet gedaan en dat to-do-lijstje lijkt ook maar niet korter te worden. Er zijn nog facturen die betaald moeten worden en socialmediaposts die je online wilt zetten. Hoe kun je nu groeien als je de tijd en middelen er niet voor hebt? En waar ga je beginnen? Door ondernemerscoaching help ik je om meer structuur, overzicht en rust en regelmaat in je dag te krijgen. Samen leggen we een goede basis, zodat jij eindelijk kunt ontspannen en tegelijkertijd je bedrijf kunt laten groeien.

“Samen kijken we naar wat het beste voor jouw onderneming werkt.”

De dag is altijd veel te kort

Je hebt een bepaald doel voor ogen, een bepaalde droom. Maar om één of andere reden kom je niet verder. Je hebt een fantastisch bedrijf en je kunt precies vertellen wat je doet en waarom je het doet. Je hebt écht passie voor je vak. Maar eigenlijk is je dag altijd veel te kort, je agenda staat op ontploffen en overal liggen losse facturen en rekeningen. Daardoor houd je ook nog eens weinig tijd over voor jezelf en voor je privéleven. Je hoofd ontploft zowat!

Waar is het overzicht?

Je bent het al even kwijt: dat overzicht. Omdat je geen structuur in je leven en je dag hebt zit je hoofd altijd vol en kom je nooit toe aan de dingen die er voor jou écht toe doen. Met als gevolg dat je het gevoel hebt dat je stilstaat en dat je bedrijf niet groeit of van de grond komt.

Coaching en begeleiding

Door middel van de juiste tools, tips en tricks ga ik je leren om overzicht te krijgen in je taken, dag en financiën. Iedere ondernemer is anders, daarom stellen we samen een persoonlijk plan op. Als ondernemerscoach help ik je bij het inrichten van je agenda, het stellen van prioriteiten, het efficiënt indelen van je dag, het creëren van overzicht in je financiën, het bijhouden van je socialmediakanalen en het opruimen van je mailbox. 

Ondernemerscoaching: wat een opluchting!

Check, check, check; alle werkzaamheden zijn aan het einde van de dag van je to-do-lijstje afgevinkt. Door het stellen van prioriteiten en je dag efficiënt in te delen, heb je meer tijd om je passie te volgen; om je vak uit te voeren. Je zult ervaren dat je details niet meer uit het oog verliest en dat je je 100% kunt inzetten voor je klant. Tijd voor wat rust en ontspanning met als uiteindelijk doel om je bedrijf te laten groeien. Kom maar op met die klanten; the sky is the limit!

Ondernemerscoaching nodig?

Kun jij wel wat advies, tools of tips gebruiken om meer rust in je hoofd en overzicht in je dag te krijgen? Wil jij eindelijk je bedrijf laten groeien? Neem dan een ondernemerscoach bij de hand. Ik help je om structuur in je dag te krijgen en ben er voor je wanneer je mij nodig hebt.

Wil je administratieve, projectmatig of organisatorische taken uit handen geven. Met business support kan ik je helpen.

Getting Organised projectsupport