Getting Organised - Manuela riitano

Over mij

Hoi! Ik ben Manuela Riitano van Getting Organised, oftewel jouw rechterhand bij het creëren van structuur in je dag, overzicht in je werk en meer rust in je hoofd. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Den Bosch en dat is elke dag weer genieten! Ik ben een spontane en zorgzame vrouw met een groot inlevingsvermogen en rustig karakter. En dat komt goed van pas wanneer je orde wilt scheppen in de chaos. 

“Als ik merk dat mensen blij en opgelucht zijn met mijn hulp, dan heb ik mijn doel bereikt.”

Van kantoorfunctie naar een baan in de zorg

Na mijn functie als managementassistent heb ik mijn carrière over een andere boeg gegooid; ik besloot om in de zorg te gaan werken. Jarenlang heb ik in de gehandicaptenzorg en ambulante dienstverlening gewerkt. Wat dat te maken heeft met Getting Organised? Met mijn ervaring, inlevingsvermogen en liefdevolle aanpak weet ik mensen gerust te stellen en zorg ik ervoor dat ze zich gezien en gehoord voelen.  

Balans tussen werk en privé

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hooggevoeligheid (HSP) en heb ik een tijdje in een burn-out gezeten. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Been there, done that.

"Surround yourself with only people who are going to lift you higher"