Getting organised - Business support

Business support

Onbeantwoorde mailtjes, de telefoon die heel de dag rinkelt en die uitnodigingen voor aanstaand evenement moeten ook nog verstuurd worden. Je agenda overstroomt, terwijl je het liefst bezig wil zijn met hetgeen waar je goed in bent; jouw vakgebied. Geef die werkzaamheden uit handen! Met business support zorg ik ervoor dat die uitnodigingen vandaag nog de deur uitgaan, je agenda er keurig uitziet en dat die belangrijke klant zo snel mogelijk gebeld wordt. Over randzaken hoef jij je niet meer druk te maken. Zo kan jij doen waar je écht blij van wordt, wat je passie is of waar je hart ligt.

"Over randzaken hoef jij je niet meer druk te maken"

Je passie volgen: dat kan!

Er komt heel wat extra kijken bij het runnen van een onderneming. Zo moet je je administratie bijhouden, telefoontjes beantwoorden, workshops organiseren, abonnementen afsluiten, locaties huren en je onderneming promoten. Dit zijn allemaal randzaken waar je jezelf helemaal niet mee bezig wilt houden. Want jij wilt doen waar je goed in bent, je passie volgen en je klanten blij maken. Zal ik je eens wat vertellen: dat kan!

Praktische projectondersteuning

Ik hoor je denken: klinkt goed Manuela, maar hoe ga ik dat doen dan? Laat dat maar aan mij over. Met business support zorg ik voor meer structuur en overzicht in je werkzaamheden. Ik beheer je agenda, plan afspraken voor je in en communiceer over de taken die vandaag gepland staan. Organiseer je een workshop, lezing of training? Ook daar kan ik je bij helpen. Met mijn organisatorische skills en oog voor detail regel ik de perfecte locatie, zorg ik voor de communicatie naar je klanten en houd ik de inschrijvingen bij.

 

Doen waar je hart ligt

Eindelijk kun je doen waar jij goed in bent. Je kunt je meer focussen op jouw vakgebied en doen waarvoor jij in de wieg bent gelegd. Samen kijken we naar de taken die ik tijdelijk of structureel van je over kan nemen. Je hoeft je niet meer druk te maken over randzaken en houdt meer tijd over om aan je bedrijf te werken en deze te laten groeien. En geloof me: dat geeft je zóveel voldoening.

Tijdelijke of structurele business support

Wil jij meer tijd om aan je bedrijf te werken? Wil je doen waar je hart ligt? Wil jij de randzaken uit handen geven? Dan heb je een business support nodig die deze taken voor je uit handen neemt. Met Getting Organised bied ik tijdelijk of structureel hulp aan ondernemers die zich niet willen bezighouden met randzaken, maar hun passie voor het vak willen uitoefenen. Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Ben je ondernemer en heb je tools, tips en tricks nodig om structuur in je dag te krijgen, zodat je je bedrijf kunt laten groeien?
Als personal assistant kan ik je hiermee helpen!

Getting Organised organisatietalent